Ranne-eleet

Arrow left SmartWatch 3 SWR50 – tuen yleiskatsaus

Ranne-eleillä voit vierittää kortteja SmartWatch 3:n näytöllä ylös- ja alaspäin sipaisemisen asemesta.

Käännä rannetta ulospäin Vieritys alas
    Käännä rannetta sisäänpäin Vieritys ylös
    Paina kättä alas Napautus tai äänitoiminnon peruuttaminen
    Nosta kättä ylös Siirtyminen edelliseen valikkoon tai äänitoiminnon peruuttaminen
    Ravista rannetta Siirtyminen aloitusnäyttöön tai äänitoiminnon peruuttaminen

Ranne-eleiden käyttäminen edellyttää tämän toiminnon aktivointia.

Ranne-eletoiminnon aktivointi

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sipaise kerran oikealta vasemmalle.
    3. Napauta Asetukset.
    4. Etsi ja napauta Eleet ja napauta sitten Ranne-eleet.

Akku tyhjenee hieman nopeammin, kun ranne-eletoiminto aktivoidaan.

Opetusohjelmavalikon avaaminen

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sipaise kerran oikealta vasemmalle.
    3. Napauta Asetukset.
    4. Etsi ja napauta Eleet ja napauta sitten Käynnistä opetusohjelma.

Äänitoiminnon peruuttaminen

• Voit peruuttaa äänitoiminnon eleellä – heilauttamalla eteen ojennettua kättä ylös- tai alaspäin.

Vieritys ylöspäin ranne-eleillä

1. Varmista, että Ranne-eleet-toiminto on aktivoitu.
    2. Aktivoi SmartWatch 3 -laitteen aloitusnäyttö.
    3. Heilauta rannetta itsestäsi poispäin ja ylös ja käännä se sitten nopeasti takaisin itseäsi kohti.

Vieritys alaspäin ranne-eleillä

1. Varmista, että Ranne-eleet-toiminto on aktivoitu.
    2. Aktivoi SmartWatch 3 -laitteen aloitusnäyttö.
    3. Käännä rannetta hitaasti itsestäsi poispäin ja ylös ja heilauta se sitten nopeasti takaisin itseäsi kohti.