Sovellusten valitseminen äänitoimintoja varten

Voit valita sovellukset, joita haluat käyttää yhdessä äänitoimintojen kanssa, eli voit liittää tietyt sovellukset tiettyihin äänikomennoilla suoritettaviin toimintoihin. Voit esimerkiksi valita, mitä karttasovellusta navigoinnissa käytetään, jos puhelimeesi tai tablet-laitteeseesi on asennettu kaksi karttasovellusta ja ne molemmat toimivat Android Wear -laitteen kanssa. Jos tietyn tyyppistä äänikomentoa varten on käytettävissä vain yksi sovellus, oletusasetus on, että kyseinen sovellus liitetään kyseiseen komentoon.

Sovelluksen liittäminen äänitoimintoon

1. Avaa Android Wear -sovellus Android™-puhelimessasi tai tablet-laitteessasi.
    2. Vieritä korttiin, jonka nimi on Suoraan toimintaan kellosovelluksiin, etsi vaihtoehto LISÄÄ TOIMINTOJA, napauta sitä ja valitse toiminto. Jos äänitoimintoon on jo liitetty jokin sovellus, se tulee näkyviin, kun napautat toimintoa.
    3. Jos näkyviin tulee vähintään kaksi sovellusvaihtoehtoa, valitse haluamasi sovellus.

Jos näkyviin ei tule minkään sovelluksen nimeä, kun napautat äänitoimintoa, kyseinen äänitoiminto ei ole käytettävissä. Sinun on ehkä asennettava yhteensopiva sovellus erikseen esimerkiksi ehdotettujen sovellusten luettelosta.