Ulkoilmatoiminnan tarkasteleminen

Vaikka SmartWatch 3 -laitettasi ei olisi yhdistetty puhelimeesi tai tablet-laitteeseesi, se voi silti tallentaa tiedot toiminnastasi, kuten sijaintisi, nopeutesi ja kävelemäsi tai juoksemasi matkan. Voit tarkastella näistä tiedoista luotuja tilastotietoja puhelimessasi tai tablet-laitteessasi myöhemmin, kun SmartWatch 3 -laite on yhdistetty. Voit esimerkiksi näyttää kulkemasi matkat kartalla.

Edellä kuvattujen toimintojen käyttäminen edellyttää, että yhteensopiva sovellus, kuten Lifelog tai My Tracks, on asennettu.

Kuljettujen matkojen tarkastelu Lifelog-sovelluksessa

1. Varmista, että Lifelog-sovellus on asennettu Android™-puhelimeesi tai -tablet-laitteeseesi ja että olet kirjautunut sovellukseen.
    2. Etsi Lifelog-sovelluksen kuvake Android™-puhelimesi tai -tablet-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta kuvaketta.
    3. Napauta . Nykyisen matkasi tiedot näkyvät puhelimessasi tai tablet-laitteessasi.
    4. Jos haluat tarkastella aiempia matkojasi, napauta ja valitse sitten haluamasi päivä.