SmartWatch 3 -laitteen käyttäminen erillisenä laitteena

Vaikka SmartWatch 3 -laitetta ei olisi yhdistetty puhelimeesi tai tablet-laitteeseesi, voit silti käyttää joitakin perustoimintoja. Äänikomennot eivät enää toimi yhteyden katkaisun jälkeen, joten sinun on siirryttävä SmartWatch 3 -laitteessasi ja vahvistettava toiminnot napauttamalla laitteen näyttöä. Erillistilassa voit suorittaa seuraavat toiminnot:
    • ajan ja päivän näyttäminen
    • hälytyksen asettaminen
    • sekuntikellon käyttäminen
    • ajastimen käyttäminen
    • nykyisen päivän asialistan näyttäminen
    • SmartWatch 3 -laiteeseen tallennetun musiikin toistaminen yhdistetyistä Bluetooth®-kuulokkeista
    • ulkoilmatoiminnan kirjaaminen
    • askelmäärän näyttäminen
    • kellotaulun vaihtaminen
    • lentokonetilan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä.

Jotkin yllä mainituista toiminnoista edellyttävät tarvittavien sovellusten, kuten musiikkisoittimen tai kuntoharjoitussovelluksen, lataamista ja asentamista.