account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Kosketusnäytön käyttö

    Sipaiseminen

    Sipaise ylöspäin
    • Näytä lisää kortteja, jos niitä on saatavilla.
    • Selaa alaspäin vaihtoehtoluettelossa.
    Sipaise alaspäin
    • Näytä edelliset kortit, jos niitä ei ole poistettu näytöstä.
    • Selaa ylöspäin vaihtoehtoluettelossa.
    Sipaise vasemmalle
    • Näytä tietoja ja toimintoja, jos niitä on saatavilla.
    Sipaise oikealle
    • Poista kortti näytöstä tai sulje valikko.

    Napauttaminen

    • Avaa tai valitse kohde.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    FindCreated with Sketch.
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero