account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Sekuntikellotoiminnon käyttäminen

    Voit käyttää SmartWatch 3 -laitettasi sekuntikellona.

    Sekuntikellon käyttäminen

    1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sano "OK Google". Jos komento tunnistetaan, "Puhu nyt" -näyttö avautuu.
    3. Avaa sekuntikellosovellus sanomalla "Start stopwatch".
    4. Käynnistä sekuntikello napauttamalla .
    5. Pysäytä sekuntikello napauttamalla .
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    FindCreated with Sketch.
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero