account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Kytkeminen päälle ja pois

    Arrow left SmartWatch 3 SWR50 – tuen yleiskatsaus

    SmartWatch 3 -laitteen kytkeminen päälle

    • Paina virtanäppäintä jonkin aikaa, kunnes SmartWatch 3 -laite värisee.

    SmartWatch 3 -laitteen sammuttaminen

    1. Sipaise aloitusnäytössä kerran oikealta vasemmalle.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Sammuta ja napauta sitten .

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!