Teatteritila

Teatteritilassa SmartWatch 3 -laitteesi näyttö on sammuneena, eivätkä ilmoitukset tule näkyviin. Tämä toiminto on kätevä, jos olet esimerkiksi teatterissa, kirjastossa tai muussa paikassa, jossa et halua tulla häirityksi etkä häiritä muita.

Laitteen Teatteritila käynnistäminen ja sammuttaminen

1. Sipaise näytössä yläreunasta alareunaan koko näytön pituudelta.
    2. Sipaise oikealta vasemmalle, kunnes Teatteritila on näkyvissä.
    3. Voit kytkeä Teatteritila-toiminnon päälle napauttamalla . Voit sammuttaa Teatteritila-toiminnon virtanäppäimellä.

Teatteritila-tilassa voit aktivoida SmartWatch 3 -laitteesi näytön vain virtapainikkeella.

Voit myös kytkeä Teatteritila-tilan päälle tai pois painamalla virtapainiketta kaksi kertaa nopeasti.