SmartWatch 3 -laitteen käyttövalmistelut

SmartWatch 3 -lisälaitteesi oikea toiminta edellyttää, että asennat ensin Android Wear -sovelluksen uusimman version Android™-puhelimeesi tai -tablet-laitteeseesi ja muodostat sitten laiteparin puhelimesta tai tablet-laitteesta ja lisälaitteesta. Voit suorittaa tämän valmistelevan toimen kahdella tavalla. Voit käyttää NFC-toimintoa, joka yhdistää sinut automaattisesti Android Wear -lataussivulle Google Play™ -palvelussa. Voit myös käyttää manuaalista määritystä, jos puhelimesi tai tablet-laitteesi ei tue NFC-toimintoa. Muista, että voit liittää SmartWatch 3 -laitteen vain yhden puhelimen tai tablet-laitteen laitepariksi kerrallaan.

SmartWatch 3-laitteen asetusten määrittäminen NFC-toiminnolla

1. Varmista, että Android™-puhelimesi tai -tablet-laitteesi on yhdistetty Wi-Fi®-verkkoon ja että Wi-Fi®-yhteys säilyy koko määritysprosessin ajan.
    2. Puhelin tai tablet-laite: Varmista, että NFC-toiminto on käytössä ja että näyttö on aktiivinen ja lukitsematta.
    3. Aseta puhelin tai tablet-laite SmartWatch 3 -laitteesi päälle siten, että laitteiden NFC-tunnistusalueet koskevat toisiaan. Android Wear -sovelluksen Google Play™ -lataussivu avautuu puhelimessa tai tablet-laitteessa.
    4. Puhelin tai tablet-laite: Lataa ja asenna Android Wear napauttamalla asianomaista tekstiä tai kuvakkeita näytössä.
    5. Puhelin tai tablet-laite: Kun Android Wear on asennettu, avaa Android Wear -sovellus ja noudata sitten näytön ohjeita.
    6. Puhelin tai tablet-laite: Jos Bluetooth®-toiminto ei ole käytössä, napauta Ota Bluetooth käyttöön, kun kehote on näkyvissä.
    7. Puhelin tai tablet-laite: Valitse SmartWatch 3 käytettävissä olevien laitteiden luettelosta. Laiteparin muodostuskoodi näkyy nyt sekä SmartWatch 3 -laitteessa että puhelimessasi tai tablet-laitteessasi.
    8. Vahvista puhelimessa tai tablet-laitteessa, että sama koodi näkyy molemmissa laitteissa. SmartWatch 3 -laite tarkistaa nyt päivitykset, asentaa tarvittavat ohjelmistot ja käynnistyy tarvittaessa uudelleen.
    9. Puhelin tai tablet-laite: Viimeistele asetusten määritys noudattamalla näytön ohjeita.
    10. Kun asetukset on määritetty, SmartWatch 3 pyytää sinua ottamaan käyttöön joitakin ominaisuuksia, kuten Google Now ja Paikannuspalvelut, toimintojen lisäämistä ja käyttäjäkokemuksen parantamista varten. Noudata asianomaisia ohjeita halutessasi.

Kun ensimmäisen kerran muodostat laiteparin SmartWatch 3 -laitteesta ja uudesta puhelimesta tai tablet-laitteesta ja yhdistät laitteet, prosessi voi kestää useita minuutteja.

Jos SmartWatch 3 -laitteesta ja toisesta puhelimesta tai tablet-laitteesta on jo muodostettu laitepari, sinun on palautettava SmartWatch 3 -laitteen tehdasasetukset, ennen kuin muodostat siitä ja uudesta puhelimesta tai tablet-laitteesta laiteparin. Lisätietoja palauttamisesta on kohdassa Tehdasasetusten palauttaminen.

SmartWatch 3 -laitteen asetusten määrittäminen manuaalisesti

1. Varmista, että Android™-puhelimesi tai -tablet-laitteesi on yhdistetty Wi-Fi®-verkkoon ja että Wi-Fi®-yhteys säilyy koko määritysprosessin ajan.
    2. Kytke SmartWatch 3 -laitteesi päälle.
    3. Puhelin tai tablet-laite: Etsi Android Wear -sovellus Google Play™ -palvelussa ja lataa ja asenna sovellus.
    4. Puhelin tai tablet-laite: Kun Android Wear on asennettu, avaa Android Wear -sovellus ja noudata sitten näytön ohjeita.
    5. Puhelin tai tablet-laite: Jos Bluetooth®-toiminto ei ole käytössä, napauta Ota Bluetooth käyttöön, kun kehote on näkyvissä.
    6. Puhelin tai tablet-laite: Valitse SmartWatch 3 käytettävissä olevien laitteiden luettelosta. Laiteparin muodostuskoodi näkyy nyt sekä SmartWatch 3 -laitteessa että puhelimessasi tai tablet-laitteessasi.
    7. Vahvista puhelimessa tai tablet-laitteessa, että sama koodi näkyy molemmissa laitteissa. SmartWatch 3 -laite tarkistaa nyt päivitykset, asentaa tarvittavat ohjelmistot ja käynnistyy tarvittaessa uudelleen.
    8. Puhelin tai tablet-laite: Viimeistele asetusten määritys noudattamalla näytön ohjeita.
    9. Kun asetukset on määritetty, SmartWatch 3 pyytää sinua ottamaan käyttöön joitakin ominaisuuksia, kuten Google Now ja Paikannuspalvelut, toimintojen lisäämistä ja käyttäjäkokemuksen parantamista varten. Noudata asianomaisia ohjeita halutessasi.

Kun ensimmäisen kerran muodostat laiteparin SmartWatch 3 -laitteesta ja uudesta puhelimesta tai tablet-laitteesta ja yhdistät laitteet, prosessi voi kestää useita minuutteja.

Jos SmartWatch 3 -laitteesta ja toisesta puhelimesta tai tablet-laitteesta on jo muodostettu laitepari, sinun on palautettava SmartWatch 3 -laitteen tehdasasetukset, ennen kuin muodostat siitä ja uudesta puhelimesta tai tablet-laitteesta laiteparin. Lisätietoja palauttamisesta on kohdassa Tehdasasetusten palauttaminen.