Näytön asetukset

Voit säätää näytön kirkkautta ja valita himmennetyn kellotaulun näytettäväksi aina, kun näyttö on valmiustilassa, aktivoimalla aina päällä olevan näytön. Voit myös vaihtaa aloitusnäytössä näkyvän kellotaulun tyyppiä.

Näytön kirkkauden säätäminen

1. Etsi SmartWatch 3 -laitteen asetusvalikosta Kirkkauden säätäminen -vaihtoehto ja napauta sitä.
    2. Valitse haluamasi kirkkaus selaamalla ylös tai alas.

Aina päällä olevan näytön ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

• Etsi SmartWatch 3 -laitteen asetusvalikosta Aina päällä oleva näyttö -asetus ja ota se käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla.

Kellotaulun vaihtaminen suoraan SmartWatch 3 -laitteessa

1. Etsi SmartWatch 3 -laitteen asetusvalikosta Vaihda kellotaulua -vaihtoehto ja napauta sitä.
    2. Näytä käytettävissä olevat kellotaulut sipaisemalla vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten kellotaulua, jota haluat käyttää.

Voit vaihtaa kellotaulua myös koskettamalla aloitusnäyttöä jonkin aikaa.

Kellotaulun vaihtaminen puhelimen tai tablet-laitteen kautta

1. Avaa Android Wear -sovellus puhelimessasi tai tablet-laitteessasi.
    2. Valitse vaihtoehto Kellotaulut -kohdassa tai tuo näkyviin lisää kellotauluja napauttamalla Lisää ja valitse sitten vaihtoehto.

Jos haluat saada lisää kellotauluvaihtoehtoja Google Play™ -palvelussa olevien kolmansien osapuolten sovellusten avulla, selaa alaspäin näytön alareunaan ja napauta Hanki lisää kellotauluja.

Automaattisen näyttölukituksen aktivoiminen

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sipaise kerran oikealta vasemmalle.
    3. Napauta Asetukset.
    4. Etsi Näyttölukko ja napauta sitä.
    5. Vahvista napauttamalla .
    6. Määritä avauskuvio piirtämällä se.
    7. Vahvista kuvio piirtämällä se uudelleen.

Näyttö lukittuu automaattisesti, jos SmartWatch 3 ei ole puettuna päälle. Se lukittuu myös, jos SmartWatch 3 -laitteen ja Android™-puhelimen tai -tablet-laitteen Bluetooth®-yhteys katkeaa.

Automaattisen näyttölukituksen poistaminen käytöstä

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sipaise kerran oikealta vasemmalle.
    3. Napauta Asetukset.
    4. Etsi Näyttölukko ja napauta sitä.
    5. Vahvista napauttamalla .
    6. Piirrä tallennettu näytön lukituksen avaamiskuvio.

Näytön lukitseminen manuaalisesti

1. Varmista, että aloitusnäyttö ja automaattinen näytön lukitus on aktivoitu SmartWatch 3 -laitteessa.
    2. Sipaise kerran oikealta vasemmalle.
    3. Napauta Asetukset.
    4. Etsi Lukitse näyttö nyt ja napauta sitä.
    5. Vahvista napauttamalla .

Voit lukita SmartWatch 3 -näytön manuaalisesti heti aktivoimalla tämän toiminnon.