Käynnistäminen uudelleen ja palauttaminen

Jos SmartWatch 3 -laite lakkaa vastaamasta, on suositeltavaa käynnistää laite uudelleen virtanäppäimellä. Jos tämä uudelleenkäynnistystapa ei toimi, voit pakottaa SmartWatch 3 -laitteen sammumaan. Mitään asetuksia tai henkilökohtaisia tietoja ei poisteta uudelleenkäynnistyksen tai sammutuksen aikana riippumatta siitä, onko toiminto pakotettu.

Voit myös palauttaa SmartWatch 3 -laitteesi tehdasasetukset. Tämä toiminto poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot SmartWatch 3 -laitteesta, ja sen suorittaminen on joskus tarpeen, jos SmartWatch 3 -laite lakkaa toimimasta oikein.

SmartWatch 3 -laitteen käynnistäminen uudelleen virtanäppäimellä

• Paina virtanäppäintä jonkin aikaa, kunnes SmartWatch 3 -laitteesi värisee ja käynnistyy uudelleen.

SmartWatch 3 -laitteen sammutuksen pakottaminen

• Paina virtanäppäintä jonkin aikaa, kunnes SmartWatch 3 laitteesi värähtää kolme kertaa nopeasti ja kytkeytyy pois.

Jätä huomioon ottamatta muut yksittäiset värähdykset tai uudelleenkäynnistysyritykset, kun odotat kolmea peräkkäistä värähdystä painaessasi virtanäppäintä jonkin aikaa.

Tehdasasetusten palauttaminen

1. Etsi laitteen SmartWatch 3 Asetukset-valikosta Pura laitepari ja napauta sitä.
    2. Vahvista napauttamalla .