Muistutukset

Voit asettaa muistutukset tapahtumille, jotka tapahtuvat tietyssä paikassa tai tiettyyn aikaan, puhumalla SmartWatch 3 -laitteeseesi.

Muistutuksen asettaminen

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sano "OK Google". Jos komento tunnistetaan, "Puhu nyt" -näyttö avautuu.
    3. Sano "Remind me" ja sano sitten asia, josta haluat sinua muistutettavan. Voit esimerkiksi sanoa "Remind me to run at 7pm" tai "Remind me to call John when I get home". Muistutus tallennetaan Google Now -sovellukseen, ja SmartWatch 3 -laitteeseen tulee kortti, kun muistutus aktivoituu.