Saapuvien puhelujen hallinta

Arrow left SmartWatch 3 SWR50 – tuen yleiskatsaus

Kun Android™-puhelimeesi tai -tablet-laitteeseesi saapuu puhelu, voit nähdä SmartWatch 3 -laitteesi näytössä, kuka soittaja on. Voit sitten SmartWatch 3 -laitteesi avulla vastaanottaa puhelun ja puhua soittajan kanssa puhumalla Bluetooth®-kuulokkeisiin. Voit myös hylätä puhelun SmartWatch 3 -laitteesi avulla. Voit lisäksi hylätä saapuvat puhelut ennalta määritetyllä tekstiviestillä.

Saapuvaan puheluun vastaaminen

1. Vastaa saapuvaan puheluun sipaisemalla oikealta vasemmalle SmartWatch 3 -laitteesi näytössä.
    2. Puhu soittajan kanssa puhelimen, tablet-laitteen tai Bluetooth®-kuulokkeiden kautta.

Saapuvan puhelun hylkääminen

• Sipaise SmartWatch 3 -laitteen näytössä vasemmalta oikealle.

Puhelun hylkääminen esimääritetyllä viestillä

• Sipaise SmartWatch 3 -laitteesi näytössä alareunasta ylöspäin ja valitse sitten viesti.