Laiteparin muodostaminen toisen puettavan laitteen kanssa

Jos olet muodostanut laiteparin puhelimesi tai tablet-laitteesi ja SmartWatch 3 -laitteen välille Android Wear -sovelluksen avulla, voit Android Wear -sovelluksen avulla muodostaa laiteparin puhelimen tai tablet-laitteen ja toisen Android Wear -yhteensopivan kellon tai muun lisälaitteen välille.

Laiteparin muodostaminen puhelimesta tai tablet-laitteesta ja toisesta puettavasta laitteesta

1. Käynnistä puettava laite, jonka kanssa laitepari muodostetaan.
    2. Puhelin tai tablet-laite: Napauta sovellusten päänäytössä Android Wear > SmartWatch 3 > Muodosta laitepari uuden puettavan laitteen kanssa.
    3. Puhelin tai tablet-laite: Napauta puettavan laitteen nimeä ja viimeistele sitten käyttöönotto näytön ohjeiden mukaisesti.