Muistiinpanot

Voit luoda muistiinpanoja tai tarkastella olemassa olevia, Google Keep -sovelluksella tai muilla yhteensopivilla sovelluksilla tallennettuja muistiinpanoja puhumalla SmartWatch 3 -laitteeseesi.

Muistiinpanon luominen

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sano "OK Google". Jos komento tunnistetaan, "Puhu nyt" -näyttö avautuu.
    3. Sano "Take a note" ja sano sitten asia, jonka haluat tallentaa muistiinpanona. Voit esimerkiksi sanoa "Take a note, try the new restaurant on Main Street". Jos muistiinpano tunnistetaan, se tallennetaan Google Keep -sovellukseen.

Muistiinpanon tarkasteleminen

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sano "OK Google". Jos komento tunnistetaan, "Puhu nyt" -näyttö avautuu.
    3. Sano "Start Keep". Google Keep -sovellus avautuu SmartWatch 3 -laitteessasi.
    4. Selaa muistiinpanoon, jonka haluat avata tarkasteltavaksi, sipaisemalla ylös tai alas.
    5. Avaa muistiinpano ja tarkastele sen sisältöä napauttamalla muistiinpanoa.