Navigointi

Voit saada vaiheittaiset ajo-ohjeet määränpäähäsi puhumalla SmartWatch 3 -laitteeseesi. Voit myös etsiä lähellä olevat kohteet tai yritykset ja saada tärkeimmät tiedot niistä.

Navigointi SmartWatch 3 -laitteen avulla

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sano "OK Google". Jos komento tunnistetaan, "Puhu nyt" -näyttö avautuu.
    3. Sano "Navigate" ja sano sitten määränpää. Voi myös sanoa esimerkiksi "Navigate to the nearest hotel". Jos komentosi rekisteröidään oikein, reitti tulee näkyviin SmartWatch 3 -sovellukseen.

Sipaisemalla navigointinäytössä oikealta vasemmalle saat näkyviin reitin tiedot, kuten ajan ja etäisyyden sijaintiin.

Paikan tai yrityksen etsiminen

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sano "OK Google". Jos komento tunnistetaan, "Puhu nyt" -näyttö avautuu.
    3. Sano esimerkiksi "Find the Eiffel Tower", "Where is the closest supermarket?" tai "How far is Starbucks from my home?". Kun pyyntösi on tunnistettu, asianmukaiset tiedot näkyvät SmartWatch 3 -sovelluksessa.