Musiikki

Arrow left SmartWatch 3 SWR50 – tuen yleiskatsaus

Kun kuuntelet Android™-puhelimessasi tai -tablet-laitteessasi olevaa musiikkia (käyttämällä musiikkisoitinsovellusta, kuten Sonyn musiikkisovellusta), kappaletta edustava kortti näkyy SmartWatch 3 -laitteessasi. Tässä musiikkikortissa näkyvät kappaleen perustiedot, ja voit sen avulla ohjata toistoa. Voit keskeyttää tai aloittaa kappaleen toiston ja ohittaa kappaleita kätevästi SmartWatch 3 -laitteesi avulla.