account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Näytön himmentäminen ja herättäminen

    Kun SmartWatch 3 -laitteesi on kytketty päälle eikä sitä ole käytetty tiettyyn aikaan, näyttö himmenee automaattisesti. Voit himmentää näytön myös manuaalisesti ja herättää sen milloin tahansa.

    Näytön herättäminen

    Suorita jompikumpi seuraavista toiminnoista:

    • Kun SmartWatch 3 on ranteessasi, käännä se itseäsi kohti.
    • Napauta näyttöä ja paina virtanäppäintä lyhyesti.

    Näytön himmentäminen manuaalisesti

    Suorita jompikumpi seuraavista toiminnoista:

    • Aseta kämmenesi näytön päälle, kunnes se värisee.
    • Paina virtanäppäintä lyhyesti.
    • Laske sivullesi ranne, johon SmartWatch 3 on kiinnitetty.

    Näytön himmentäminen tällä eleellä edellyttää, että ranne-eletoiminto on aktivoitu. Katso Ranne-eleiden ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    FindCreated with Sketch.
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero