Johdanto

SmartWatch 3 -lisävarusteessa on Android Wear -ohjelmisto, joka tukee äänikomentoja. Voit kysyä kysymyksiä, kuten ”Milloin on seuraava kokoukseni?” tai ”Miten pääsen rautatieasemalle?”, ja saada vastaukset heti.

SmartWatch 3 -laitteen avulla voit myös vastaanottaa viestejä ja vastata niihin, näyttää tapaamisten ilmoitukset ja silmäillä säätietojen päivityksiä kätevästi ranteestasi.

SmartWatch 3 sisältää GPS- ja Wi-Fi®-tuen, ja voit muodostaa laiteparin SmartWatch 3 -laitteen ja Android™-puhelimen tai -tablet-laitteen kanssa NFC- tai Bluetooth®-toiminnolla. Kun määrität Wi-Fi®-asetuksia, voit määrittää SmartWatch 3 -laitteen muodostamaan automaattisesti yhteyden tallennettuihin Wi-Fi®-verkkoihin, jos SmartWatch 3 -laitteen ja puhelimen tai tablet-laitteen yhteys katkeaa. Tällä tavalla molemmat laitteet pysyvät synkronoituina, kunhan ne ovat muodostaneet yhteyden Wi-Fi®-verkkoon.

SmartWatch 3 -laite toimii minkä tahansa Android™-älypuhelimen tai -tablet-laitteen kanssa, jonka käyttöjärjestelmä on Android™ 4.3 tai uudempi. Jos haluat tarkistaa, onko Android™-laitteesi yhteensopiva Android Wear -laitteen kanssa, siirry osoitteeseen http://g.co/WearCheck puhelimellasi tai tablet-laitteellasi. Voit laajentaa toimintoja lataamalla Google Play™ -palvelusta uusia sovelluksia ja päivityksiä olemassa oleviin sovelluksiin. Saat ilmoituksen automaattisesti, kun näitä päivityksiä on saatavilla.

Voit varmistaa parhaan suorituskyvyn ja laajimmat toiminnot käyttämällä SmartWatch 3 -laitetta yhdessä mukana toimitetun rannekkeen kanssa.