Pysyminen ajan tasalla SmartWatch 3 -laitteen avulla

Arrow left SmartWatch 3 SWR50 – tuen yleiskatsaus

Voit asettaa muistutuksia, tehdä muistiinpanoja, tarkistaa aikataulusi, vastata tekstiviesteihin ja tehdä muita toimintoja puhumalla SmartWatch 3 -laitteeseesi. Napauttamalla näyttöä voit myös suorittaa yksinkertaisia tehtäviä, jotka on lueteltu sovellus- ja tehtävävalikossa.

Useimmat edellä mainituista toiminnoista ovat käytettävissä, jos laitteen kielen asetuksena on englanti, ranska, saksa, italia, japani, korea, venäjä, espanja tai brasilianportugali. Huomaa kuitenkin, että jotkin äänitoiminnot eivät ehkä ole käytettävissä kaikilla kielillä tai kaikissa maissa.

Sovellusvalikon avaaminen

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sipaise kerran oikealta vasemmalle. Kaikki käytettävissä olevat sovellukset näkyvät luettelossa.

Tehtävävalikon avaaminen

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sano "OK Google". Jos komento tunnistetaan, "Puhu nyt" -näyttö avautuu.
    3. Avaa tehtävävalikko sipaisemalla ylöspäin. Kaikki käytettävissä olevat tehtävät näkyvät luettelossa.

Sovellukset, jotka toimivat SmartWatch 3 -laitteesi kanssa

Alla olevassa luettelossa ovat sovellukset, jotka Android™-puhelimeesi tai -tablet-laitteeseesi asennettuina ovat yhteensopivia SmartWatch 3 -laitteesi kanssa. Voit ladata lukuisia Android Wear -laitetta tukevia sovelluksia Google Play™ -palvelusta. Uusia sovelluksia lisätään jatkuvasti, joten tilanne kannattaa tarkistaa aika ajoin Google Play™ -palvelusta.
    • Viestinvälitys
    • Sähköposti
    • Kalenteri
    • Sonyn musiikkisovellus ja muut Android™-vakiomusiikkisoittimet
    • Lifelog
    • Google-sovellukset, kuten Google Keep, Google Maps ja Gmail

Sinun on ehkä päivitettävä nämä sovellukset uusimpiin versioihinsa, jotta yhteensopivuus Android Wear -laitteen kanssa on mahdollisimman hyvä.