Pikavastausten saaminen

Voit saada SmartWatch 3 -laitteesi avulla nopeasti vastauksen yksinkertaisiin kysymyksiin. Puhumalla SmartWatch 3 -laitteeseesi voit saada esimerkiksi urheilutulokset, etsiä sanan määritelmän ja saada vastaukset yleistietokysymyksiin esimerkiksi tietyn maan pääkaupungista tai Etelä-Amerikan korkeimmasta vuoresta.

Nopean vastauksen saaminen

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sano "OK Google". Jos komento tunnistetaan, "Puhu nyt" -näyttö avautuu.
    3. Kysy haluamasi kysymys, esimerkiksi "How do you say 'hello' in Spanish?" tai "Where was Albert Einstein born?". Jos kysymyksesi tunnistetaan, vastaus tulee näkyviin SmartWatch 3 -sovellukseen.

Kysymysten muotoileminen

Asiat, jotka haluat tietää

Esimerkkejä tavoista kysyä

Urheilutulokset ja -aikataulut

Milloin on seuraava Liverpoolin peli?

Miten Real Madrid pärjäsi?

Sää

Millainen sää on New Yorkissa huomenna?

Aika toisella aikavyöhykkeellä

Mitä kello on Lontoossa?

Sanojen ja lauseiden käännökset

Miten sanotaan "hei" espanjaksi?

Yleisten ruokien kalorimäärät

Miten monta kaloria on perunassa?

Sanan määritelmä

Mitä onomatopoeettisuus tarkoittaa?

Osakkeet

Mikä on Sonyn osakkeen hinta?

Esimerkiksi valuutan tai tilavuus- tai painomitan muuntaminen

Mitä 16 unssia on nauloina?

100 euron muuntaminen USA:n dollareiksi

Miten monta kilometriä on 50 mailia?

Matematiikka ja laskutoimitukset

Mikä on neliöjuuri luvusta 2209?

Tulevat tapahtumat

Mihin aikaan aurinko laskee?

Milloin juhannus on Pohjoismaissa?

Hajatiedot

Miten korkea on Eiffel-torni?

Missä Albert Einstein syntyi?