Sähköpostiviestien käsitteleminen

Arrow left SmartWatch 3 SWR50 – tuen yleiskatsaus

Kun Android™-puhelimeesi tai -tablet-laitteeseesi saapuu sähköpostiviesti, voit lukea sen ja vastata siihen SmartWatch 3 -laitteesi avulla. Jokainen sähköpostiviesti näkyy laitteessa vastaavana korttina. Voit lähettää sähköpostiviestejä tallennetuille yhteystiedoille myös puhumalla SmartWatch 3 -laitteeseesi.

Sähköpostiviestin lähettäminen

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sano "OK Google". Jos komento tunnistetaan, "Puhu nyt" -näyttö avautuu.
    3. Sano "Email", sano puhelimeesi tai table-laitteeseesi tallennetun yhteystiedon nimi ja sanele sitten teksti, jonka haluat lähettää.
    4. Voi myös sanoa esimerkiksi "Email Jack that I will be there tomorrow". Kummassakin tilanteessa viesti lähetetään automaattisesti.

Sähköpostiviestiin vastaaminen

1. Valitse kortti, jota vastaavaan sähköpostiviestiin haluat vastata.
    2. Sipaise oikealta vasemmalle, kunnes Vastaa on näkyvissä, ja napauta sitten Vastaa.
    3. Sipaise ylöspäin ja valitse esimääritetty viesti tai vastaa viestiin sanomalla viestisi ääneen. Kun olet valmis, viesti lähetetään automaattisesti.