Askelten laskeminen

Arrow left SmartWatch 3 SWR50 – tuen yleiskatsaus

Fit-sovellus, jonka tarjoaa Google™, mahdollistaa päivittäisen askelmäärän ja seitsemän viime päivän kokonaisaskelmäärän tarkastelun SmartWatch 3 -laitteesi näytössä.

Askelmäärän tarkasteleminen

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sano "OK Google". Jos komento tunnistetaan, "Puhu nyt" -näyttö avautuu.
    3. Sano "Show me my steps" tai "Start Fit". Askelmääränäkymä avautuu.