Yhteyden muodostaminen ja yhteyden muodostaminen uudelleen

Voit katkaista SmartWatch 3 -laitteesi yhteyden puhelimeesi tai tablet-laitteeseesi milloin tahansa ja muodostaa yhteyden uudelleen myöhemmin. Kun SmartWatch 3 -laitteesta ja puhelimestasi tai tablet-laitteestasi on muodostettu laitepari ja laitteet on yhdistetty kerran, laiteparitiedot tallennetaan kumpaankin laitteeseen, ja yhteyden voi muodostaa uudelleen myöhemmin helposti sormella napauttamalla.

Bluetooth®-toiminnon on oltava käytössä, jotta tässä kuvattu toiminto toimii.

SmartWatch 3 -laitteen yhteyden katkaiseminen

• Avaa Android Wear -sovellus Android™-puhelimessasi tai -tablet-laitteessasi ja napauta sitten > SmartWatch 3 -laitteen yhteyden katkaiseminen.

SmartWatch 3 -laitteen yhdistäminen uudelleen

• Avaa Android Wear -sovellus Android™-puhelimessasi tai -tablet-laitteessasi ja napauta sitten > SmartWatch 3 -laitteen yhdistäminen.