Yhteystiedot

SmartWatch 3 -yhteystiedoissa näkyvät kaikki yhteystiedot, joiden kanssa olet viestinyt lähimenneisyydessä. Voit lähettää tekstiviestin tai sähköpostiviestin ja soittaa puheluja suoraan SmartWatch 3 -yhteystiedoista.

Yhteystietojen näyttäminen

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Voit tuoda yhteystiedot näkyviin sipaisemalla kaksi kertaa oikealta vasemmalle.

Yhteystietojen kanssa viestiminen suoraan yhteystiedoista

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sipaise kaksi kertaa oikealta vasemmalle.
    3. Etsi sen yhteystiedon nimi, jonka kanssa haluat viestiä, ja napauta nimeä.
    4. Valitse vaihtoehto ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.