Wi-Fi®-yhteyden muodostaminen

SmartWatch 3 tukee Wi-Fi®-ominaisuutta. Laite voi muodostaa yhteyden tallennettuihin Wi-Fi®-verkkoihin, kun Bluetooth®-yhteys Android™-puhelimeen tai -tablet-laitteeseen katkeaa. Kun SmartWatch 3 on muodostanut yhteyden Wi-Fi®-verkkoon, se voi synkronoida tiedot puhelimen tai tablet-laitteen kanssa automaattisesti, kunhan myös puhelin tai tablet-laite on muodostanut yhteyden Wi-Fi®-verkkoon. Näin saat ilmoitukset ja voit käyttää SmartWatch 3 -äänihakua kotonasi tai työpaikalla, vaikka jätät puhelimen tai tablet-laitteen johonkin toiseen huoneeseen.

Asenna ensin Android Wear -sovelluksen uusin versio Android™-puhelimeesi tai -tablet-laitteeseesi.

Wi-Fi®-ominaisuuden käyttöönotto tai käytöstä poisto

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sipaise kerran oikealta vasemmalle.
    3. Napauta Asetukset.
    4. Etsi Wi-Fi-asetukset ja napauta sitä.
    5. Jos näkyvissä on Wi-Fi pois, ota Wi-Fi® käyttöön napauttamalla kohtaa Wi-Fi pois. Jos näkyvissä on Wi-Fi automaattinen, ota poista Wi-Fi® käytöstä napauttamalla kohtaa Wi-Fi automaattinen.

Jos Wi-Fi® on aktivoitu SmartWatch 3 -laitteessa, SmartWatch 3 muodostaa automaattisesti yhteyden tunnettuihin, käytettävissä oleviin verkkoihin, kun SmartWatch 3 -laite ei ole muodostanut Bluetooth®-yhteyttä Android™-puhelimeen tai -tablet-laitteeseen.

Wi-Fi®-ominaisuuden poistaminen käytöstä voi pidentää akun kestoa.

Yhteyden muodostaminen ensisijaiseen Wi-Fi®-verkkoon

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sipaise kerran oikealta vasemmalle.
    3. Napauta Asetukset.
    4. Etsi Wi-Fi-asetukset ja napauta sitä.
    5. Varmista, että Wi-Fi®-asetukseksi on määritetty Wi-Fi automaattinen.
    6. Selaa käytettävissä olevien verkkojen luetteloa ja valitse verkko, johon haluat muodostaa yhteyden.

SmartWatch 3 ei voi muodostaa yhteyttä Wi-Fi®-verkkoihin, jotka siirtävät sinut kirjautumissivulle ennen yhteyden muodostamista. Tällaisia Wi-Fi®-verkkoja ovat esimerkiksi hotellien ja kahviloiden verkot.

SmartWatch 3 valitsee parhaan käytettävissä olevan Wi-Fi®-verkon automaattisesti.

Tunnetun verkon unohtaminen

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sipaise kerran oikealta vasemmalle.
    3. Napauta Asetukset.
    4. Etsi Wi-Fi-asetukset ja napauta sitä.
    5. Varmista, että Wi-Fi® on käytössä.
    6. Etsi Tallennetut verkot ja napauta sitä.
    7. Valitse verkko, jonka haluat laitteen unohtavan.
    8. Vahvista napauttamalla .

Wi-Fi®-ominaisuuden poistaminen käytöstä akun keston pidentämiseksi

Jos Wi-Fi®-toiminto käyttää paljon akkuvirtaa, sen voi poistaa käytöstä automaattisesti. Näkyviin tulee viesti, jossa ilmoitetaan, että Wi-Fi® on poistettu käytöstä akun keston pidentämiseksi. Akkuvirran kuluminen määräytyy sen mukaan, miten paljon käytät SmartWatch 3 -laitetta, kun se on muodostanut Wi-Fi®-yhteyden. Voit poistaa tämän viestin käytöstä ilmoitusasetuksista.

Wi-Fi®-toiminto otetaan uudelleen käyttöön automaattisesti, kun SmartWatch 3 on ladattu.

Ilmoitusten poistaminen käytöstä

1. Avaa Android Wear -sovellus Android™-puhelimessasi tai -tablet-laitteessasi ja napauta sitten .
    2. Etsi Estä sovellusilmoitus ja napauta sitä.
    3. Napauta .
    4. Selaa estettävän sovelluksen kohdalle ja napauta sitä.

Voit estää ilmoitukset myös suoraan SmartWatch 3 -laitteessa.

Kun poistat tarpeettomat ilmoitukset käytöstä, säästät akkuvirtaa Wi-Fi®-verkkoa käytettäessä.

Wi-Fi®-toiminnon käyttämän akkuvirran rajoituksen muuttaminen

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sipaise kerran oikealta vasemmalle.
    3. Napauta Asetukset.
    4. Etsi Wi-Fi-asetukset > Lisäasetukset > Virransäästö alkaa... ja napauta sitä.
    5. Vieritä alaspäin ja valitse vaihtoehto.