Pilvisynkronointi

Android Wear -pilvisynkronointipalvelun avulla voit jakaa tietoja SmartWatch 3- ja Android™-puhelimen tai -tablet-laitteen välillä Internetissä. Tiedot tallennetaan Android Wear -pilvisynkronointipalvelimeen. Wi-Fi®-yhteyden käyttö SmartWatch 3 -laitteessa edellyttää pilvisynkronointitoiminnon käyttöönottoa puhelimen tai tablet-laitteen Android Wear -sovelluksessa.

Pilvisynkronoinnin ottaminen käyttöön

1. Avaa Android Wear -sovellus Android™-puhelimessasi tai -tablet-laitteessasi ja napauta sitten .
    2. Etsi Pilvisynkronointi ja napauta sitä.
    3. Vedä liukusäädin Käytössä-asentoon.