account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Aloitusnäyttö

    Arrow left SmartWatch 3 SWR50 – tuen yleiskatsaus

    Aloitusnäytössä voi näyttää kellonajan ja päivämäärän sekä SmartWatch 3 -laitteen tilan. Aloitusnäytössä voit tarkastella kortteja tai käyttää äänitoimintoja.

    Kun näyttö on himmennetty, voit silti nähdä kellonajan ja päivämäärän ja tarkastella SmartWatch 3 -laitteesi tilaa, kunhan valitset soveltuvan kellotaulun.


    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!