Lentokonetila

Lentokonetilassa SmartWatch 3 -laitteen Bluetooth®- ja Wi-Fi®-toiminnot poistetaan käytöstä ja SmartWatch 3 -laitteen yhteys puhelimeesi tai tablet-laitteeseesi katkaistaan. Voit silti käyttää joitakin perustoimintoja. Voit esimerkiksi asettaa ajastimen tai hälytyksen.

Lentokonetilassa siirtyminen SmartWatch 3 -laitteessa ja toimintojen käyttäminen edellyttää näytön napauttamista. Äänikomennot eivät ole käytettävissä.

Lentokonetilan ottaminen käyttöön / poistaminen käytöstä

• Etsi SmartWatch 3 -laitteen asetusvalikosta vaihtoehto Lentokonetila ja napauta sitä.