Asialista

Tiedot tulevista tapahtumista, jotka on tallennettu puhelimen tai tablet-laitteen ensisijaiseen Kalenteri-sovellukseen, näkyvät automaattisesti SmartWatch 3 -laitteessasi kortteina. Voit tarkistaa aikataulusi, eli näyttää asialistasi, myös puhumalla SmartWatch 3 -laitteeseesi.

Asialistan tarkasteleminen

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi aloitusnäyttö on aktiivinen.
    2. Sano "OK Google". Jos komento tunnistetaan, "Puhu nyt" -näyttö avautuu.
    3. Sano "Agenda". Kalenterinäkymä avautuu. Jos haluat nähdä tietyn tapahtuman, sano erikoisvaatimuksesi, esimerkiksi "When's my next meeting?".