Ehdotettujen sovellusten asentaminen

Voit selata ja asentaa sovelluksia, joita Android Wear ehdottaa sinulle. Näitä ovat esimerkiksi Google Keep tai jotkin kolmannen osapuolen sovellukset, jotka lisäävät toimintoja ja laajentavat SmartWatch 3 -laitteesi käyttömahdollisuuksia.

Suositellun sovelluksen asentaminen

1. Avaa Android Wear -sovellus Android™-puhelimessasi tai -tablet-laitteessasi, selaa alaspäin ja napauta sitten HANKI SOVELLUKSIA. Google Play™ -sovellus avautuu, ja luettelo Android Wear -laitteen kanssa toimivista suositelluista sovelluksista tulee näkyviin.
    2. Valitse sovellus, jonka haluat ladata, ja asenna se sitten noudattamalla näytön ohjeita.

Voit myös etsiä yhteensopivat sovellukset suoraan Google Play™ -palvelussa.