Asetusten käyttäminen

Voit tuoda SmartWatch 3 -laitteen asetukset näkyviin ja muuttaa niitä suoraan asetusvalikosta. Voit avata asetusvalikon virtapainikkeella, äänikomennoilla tai aloitusnäytöstä.

Asetusvalikon avaaminen virtanäppäimellä

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi näyttö on aktiivinen.
    2. Paina virtanäppäintä jonkin aikaa, kunnes sovellusvalikko tulee näkyviin.
    3. Etsi Asetukset ja napauta sitä.

Asetusvalikon avaaminen äänikomennoilla

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi näyttö on aktiivinen.
    2. Sano "OK Google". Jos komento tunnistetaan, "Puhu nyt" -näyttö avautuu.
    3. Sano "Settings".

Asetusvalikon avaaminen näyttöä napauttamalla

1. Varmista, että SmartWatch 3 -laitteesi näyttö on aktiivinen.
    2. Sipaise kerran oikealta vasemmalle.
    3. Etsi Asetukset ja napauta sitä.

Voit avata asetusvalikon myös sipaisemalla alaspäin aloitusnäytön yläosasta, sipaisemalla sitten oikealta vasemmalle kaksi kertaa ja napauttamalla sitten vaihtoehtoa .