SmartWatch 3 ei muodosta Internet-yhteyttä

Arrow left SmartWatch 3 SWR50 – tuen yleiskatsaus
    • Käynnistä SmartWatch 3 uudelleen ja yritä muodostaa Internet-yhteys uudelleen.

Lisää

SmartWatch 3 käynnistetään uudelleen Asetukset-valikosta seuraavasti
      1. Napauta SmartWatch 3 -laitteen Asetukset-valikosta Käynnistä uudelleen.
      2. Vahvista napauttamalla vahvistuskuvaketta käynnistettäessä SmartWatch 3 -laitetta uudelleen.
    • Jos Internet-yhteys on muodostettu, mutta SmartWatch 3 ei muodosta laiteparia puhelimesi tai tablet-laitteesi kanssa, käynnistä puhelin tai tablet-laite uudelleen.

• Varmista, että käytät lueteltujen sovellusten seuraavia versioita (tai uudempia):
      • Google Play™, versio 5.0.77

• Google™-haku, versio 3.5.12

• Android Wear, versio 1.0

Vihje: saat tarkempia tietoja sovellusversion tarkistamisesta ja sovelluksen päivittämisestä kyseisen puhelimen tai tablet-laitteen käyttöohjeesta.

• Katkaise SmartWatch 3 -laitteen yhteys ja muodosta se uudelleen puhelimesi tai tablet-laitteesi Android Wear -sovelluksessa.

Lisää

SmartWatch 3 -yhteys katkaistaan ja luodaan uudelleen seuraavasti
      1. Avaa Android Wear -sovellus puhelimellasi tai tablet-laitteellasi.
      2. Katkaise SmartWatch 3 -laitteen ja puhelimen tai tablet-laitteen yhteys napauttamalla yhteyden muodostamiskuvaketta Android Wear -sovelluksessa.
      3. Yhdistä SmartWatch 3 -laite ja puhelin tai tablet-laite napauttamalla yhteyden katkaisukuvaketta Android Wear -sovelluksessa.
    • Pyyhkäise SmartWatch 3 -laitteessa oikealta vasemmalle virheviestissä, kunnes näkyviin tulee pyöreä vihreä nuoli. Napauta sitten vihreää nuolta.