account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    SmartWatch 3 -laitteeni ei lataudu

    Arrow left SmartWatch 3 SWR50 – tuen yleiskatsaus
    • Tarkista akun varaus.

      Lisää

      Akun varausta tarkastellaan seuraavasti
      • Kun SmartWatch 3 -laitteen aloitusnäyttö on aktiivinen, pyyhkäise alasnäytön yläosasta päin.
    • Käytä eri USB-kaapelia SmartWatch 3 -laitteen liittämiseen laturiin tai liitä USB-kaapeli tietokoneen USB-porttiin. Kokeile myös liittää laturi toiseen virtalähteeseen. Jos havaitset ongelman laturissa tai kaapelissa, vaihda osat.


      Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
      Kyllä Ei
      Palautteesi on arvokasta!
      Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
      Lähetä
      Kitios, arvostamme palautettasi!