SmartWatch 3 ei muodosta yhteyttä puhelimeeni tai tablet-laitteeseeni

SmartWatch 3 ei muodosta yhteyttä puhelimeeni tai tablet-laitteeseeni

• Varmista, että puhelimessasi tai tablet-laitteessasi on Android-ohjelmistoversio 4.3 tai uudempi, ja että se on yhteensopiva Android Wearin kanssa. Tarkista yhteensipivuus Android Wearin kanssa menemällä osoitteeseen http://g.co/Wearcheck puhelimesi tai tablet-laitteesi selaimella.

• Varmista, että puhelimesi tai tablet-laitteesi Bluetooth®-toiminto on käynnissä.

• Varmista, että SmartWatch 3 -laite on 10 metrin etäisyydellä puhelimestasi tai tablet-laitteestasi.

• Varmista, että puhelimesi tai tablet-laitteesi on yhteydessä Internetiin. Yritä avata verkkosivusto, kuten www.sonymobile.com/.

• Varmista, että käytät lueteltujen sovellusten seuraavia versioita (tai uudempia):
      • Google Play™, versio 5.0.77

• Google™-haku, versio 3.5.12

• Android Wear, versio 1.0

Vihje: saat tarkempia tietoja sovellusversion tarkistamisesta ja sovelluksen päivittämisestä kyseisen puhelimen tai tablet-laitteen käyttöohjeesta.

• Käynnistä SmartWatch 3 uudelleen ja yritä luoda yhteys.

Lisää

SmartWatch 3 käynnistetään uudelleen Asetukset-valikosta seuraavasti
      1. Napauta SmartWatch 3 -laitteen Asetukset-valikosta Käynnistä uudelleen.
      2. Vahvista napauttamalla vahvistuskuvaketta käynnistettäessä SmartWatch 3 -laitetta uudelleen.