SmartWatch 3 katkaisee yhteyden puhelimeen tai tablet-laitteeseen

• Lataa SmartWatch 3.

• Lataa puhelimesi tai tablet-laitteesi.

• Varmista, että SmartWatch 3 -laite on 10 metrin etäisyydellä puhelimestasi tai tablet-laitteestasi.

• Yhdistä SmartWatch 3 uudelleen puhelimeen tai tablet-laitteeseen NFC-kosketuksella.

Lisää

SmartWatch 3 yhdistetään NFC-kosketuksella seuraavasti
      1. Puhelin ta tablet-laite: varmista, että NFC-toiminto on käytössä ja laitteen näyttö on aktiivinen ja lukitsematon.
      2. Aseta puhelimesi SmartWatch 3 -laitteen päälle siten, että laitteiden NFC-tunnistusalueet koskettavat toisiaan. Jos NFC-toiminto toimii, Android Wear -sovellusnäyttö avautuu automaattisesti puhelimessasi tai tablet-laitteessasi.
      3. Yhdistä uudelleen napauttamallayhteyden katkaisukuvaketta Android Wear -sovelluksessa. Vaihtoehtoisesti voit napauttaa Android Wear -sovelluksen asetusvalikkokuvaketta > Muodosta laitepari uuden puettavan laitteen kanssa, ja valitse sitten SmartWatch 3 -laitteesi.

Vihje: avaa Ilmoitukset-paneeli vetämällä tilarivi alas, ja pääset käyttämään Android Wear -sovellusta nopeasti.