Lifelog-sovelluksen käyttäminen

Lifelog-sovellus tallentaa fyysisen, sosiaalisen ja viihteeseen liittyvän toimintasi. Voit esimerkiksi nähdä, oletko kävellyt tai juossut ja miten viestit ystäviesi kanssa. Voit myös nähdä, mitä kuvia olet ottanut ja mitä musiikkia olet kuunnellut. Ennen kuin voit aloittaa Lifelog-sovelluksen käyttämisen, sinun on ladattava se Google Play™-palvelusta ja määritettävä sitten tili.

Note

Tilastotiedot, jotka Lifelog-sovellus luo fyysisestä toiminnastasi, kuten kävelty matka ja kalorimäärä, perustuvat annettuun pituus- ja painotietoon. Tulokset voivat vaihdella käyttäjäkohtaisesti. Muista myös, että tietojen synkronoiminen Android™-laitteessa olevaan Lifelog-sovellukseen edellyttää, että Internet-yhteys on aktiivinen.

Scr sony ellis lifelog overview

1 Näytä kaikki kirjatut toimet ja Life Bookmark -kirjanmerkit
    2 Näytä Life Bookmark -kirjanmerkin yksityiskohtaiset tiedot
    3 Näytä tiedot sovelluksen käytöstä
    4 Näytä kaikki päivän alusta alkaen kirjatut toimet
    5 Lisää Life Bookmark -kirjanmerkki
    6 Näytä valikkovaihtoehdot
    7 Fyysisen toiminnan loki
    8 Näytä kaikki valitun päivän aikana kirjatut toimet
    9 Siirry koontinäkymästä karttanäkymään tai päinvastoin
    10 Toiminnan koontinäkymä

Tilin määrittäminen Lifelog-sovellusta varten

1. Kun Aloitusnäyttö on näkyvissä Android™-laitteessasi, napauta Icn sony home apptray normal, etsi sitten Lifelog-vaihtoehto ja napauta sitä.
    2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita ja hyväksy ehdot.
    3. Luo uusi tili tai valitse aiemmin luotu tili käytettäväksi. Sony PlayStation® Network -tilejä voi myös käyttää.
    4. Luo Lifelog-tili noudattamalla näytön ohjeita.

Kirjautuminen Lifelog-sovellukseen

1. Kun Aloitusnäyttö on näkyvissä Android™-laitteessasi, napauta Icn sony home apptray normal, etsi sitten Lifelog-vaihtoehto ja napauta sitä.
    2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita ja hyväksy ehdot.

Askelen pituuden säätäminen kävelemistä ja juoksemista varten

Lifelog-sovellus käyttää ottamiesi askelten määrää ja askelesi pituutta kävelemäsi tai juoksemasi matkan pituuden laskennassa. Oletuksena automaattisesti käytettävä askelen pituus perustuu sukupuoleesi ja pituuteesi. Jos sinusta tuntuu, että Lifelog-sovellus laskee matkat liian epätarkasti, voit säätää askelesi pituutta.

Askelen pituuden säätäminen kävelemistä varten

1. Kun Aloitusnäyttö on näkyvissä Android™-laitteessasi, napauta Icn sony home apptray normal, etsi sitten Lifelog-vaihtoehto ja napauta sitä.
    2. Napauta Icn sony key menu > Asetukset > Profiili.
    3. Etsi Askelen pituus ja napauta sitä.
    4. Jos Automaattinen -valintaruudussa on valintamerkki, poista merkki, säädä asetusta selaamalla ylös- tai alaspäin ja napauta sitten Määritä.

Askelen pituuden säätäminen juoksemista varten

1. Kun Aloitusnäyttö on näkyvissä Android™-laitteessasi, napauta Icn sony home apptray normal, etsi sitten Lifelog-vaihtoehto ja napauta sitä.
    2. Napauta Icn sony key menu > Asetukset > Profiili.
    3. Etsi Juoksuaskelen pituus ja napauta sitä.
    4. Jos Automaattinen -valintaruudussa on valintamerkki, poista merkki, säädä asetusta selaamalla ylös- tai alaspäin ja napauta sitten Määritä.

Toimintaruudun yleiskuvaus

Scr sony ellis act box

1 Näytä kaikki kirjatut Life Bookmark -kirjanmerkit
    2 Näytä nukkumiesi tuntien määrä ja tarkista unesi laatu kerättyjen tietojen perusteella
    3 Näytä aktiivisten kalorien määrä, jotka olet kuluttanut liikunnan aikana, ja passiivisten kalorien määrä, jotka olet kuluttanut muulloin kuin liikunnan aikana
    4 Näytä aika, jonka olet kuluttanut käyttäessäsi Google Play™ -palvelusta saatavia viestintäsovelluksia ja joitakin muita sovelluksia, kuten Sonyn puhelin- ja viestintäsovelluksia
    5 Näytä ottamiesi ja Lifelog-sovellukseen kirjaamiesi askelten määrä
    6 Näytä, miten monta valokuvaa olet ottanut
    7 Näytä kokonaisaika, jonka olet kuluttanut kävellessäsi pidemmälle kuin vain muutaman askelen
    8 Näytä aika, jonka olet kuluttanut kuunnellessasi musiikkia Google Play™ -palvelusta saatavilla sovelluksilla ja joillakin muilla sovelluksilla, kuten "WALKMAN"-sovelluksella
    9 Näytä kokonaisaika, jonka olet kuluttanut juostessasi suurella minuuttikohtaisella askelmäärällä pidemmälle kuin vain muutaman askelen
    10 Näytä kokonaisaika, jonka olet kuluttanut katsellessasi elokuvia, TV-ohjelmia ja muuta videosisältöä Google Play™ -palvelusta saatavilla sovelluksilla ja joillakin muilla sovelluksilla
    11 Näytä kokonaisaika, jonka olet kuluttanut selaillessasi Google Play™ -palvelusta saatavilla sovelluksilla ja joillakin muilla Web-selaimilla
    12 Näytä kokonaisaika, jonka olet kuluttanut lukiessasi kirjoja tai sarjakuvia Google Play™ -palvelusta saatavilla sovelluksilla ja joillakin muilla sovelluksilla
    13 Näytä kokonaisaika, jonka olet kuluttanut pelatessasi pelejä Google Play™ -palvelusta ja PlayStation® Store -palvelusta saatavilla sovelluksilla

Toiminnan yleiskuvaus

Scr sony ellis act detail

1 Näytä tiedot päivä-, viikko-, kuukausi- tai vuosinäkymässä
    2 Näytä nykyinen tavoitetilasi
    3 Näytä nykyinen toiminta eri yksiköinä
    4 Näytä toiminnan määrä käyttämällä valittua yksikkötyyppiä
    5 Tietoja toiminnastasi