SmartBand Talk: käyttäminen kosteissa ja pölyisissä olosuhteissa

SmartBand Talk -laitteesi on vesi- ja pölytiivis IP-luokitusten IP65 ja IP68 mukaisesti alla olevassa taulukossa kuvatulla tavalla.

Nämä määrätyt IP-luokitukset tarkoittavat, että SmartBand Talk-laite on pölytiivis ja suojattu matalapaineisesta vesihöyrystä koituvilta vaikutuksilta sekä makeaan veteen (ei meriveteen) upottamiselta 30 minuutin ajan aina 1,5 metrin syvyyteen asti.

Voit käyttää SmartBand Talk-laitetta

• pölyisissä ympäristöissä, kuten tuulisella rannalla
    • märillä sormilla
    • ankaralla säällä, kuten lumi- tai vesisateessa
    • makeassa vedessä (ei merivedessä), kuten järvessä tai joessa, aina 1,5 metrin syvyyteen asti
    • kloorivettä sisältävässä uima-altaassa.

Laite on huuhdeltava makealla vedellä, kun sitä on käytetty kloorivedessä.

Laitteen altistuttua vedelle sen akustinen suorituskyky voi olla heikentynyt, kunnes äänilähtöportit ovat kuivuneet.

Vaikka SmartBand Talk-laite on pöly- ja vesitiivis, sitä ei kannata altistaa tarpeettomasti pölylle, hiekalle tai mudalle eikä kosteille ympäristöille, joiden lämpötilat ovat äärimmäisen korkeita tai matalia. Micro USB -portin vesitiiviyttä ei taata kaikissa ympäristöissä ja olosuhteissa.

Älä koskaan upota SmartBand Talk-laitetta suolaveteen tai päästä Micro USB -porttia kosketuksiin suolaveden kanssa. Jos olet esimerkiksi rannalla, muista pitää SmartBand Talk-laite poissa merivedestä. Älä koskaan myöskään altista SmartBand Talk-laitetta millekään nestemäiselle kemikaalille. Jos esimerkiksi peset astioita nestemäisellä pesuaineella, estä SmartBand Talk-laitteen joutuminen kosketuksiin pesuaineen kanssa. Jos SmartBand Talk joutuu kosketuksiin suolaveden kanssa, huuhtele se makealla vedellä.

SmartBand Talk-laitteen normaali kuluminen ja siihen tulevat vauriot voivat heikentää sen pöly- ja vesitiiviyttä. Kun olet käyttänyt SmartBand Talk-laitetta vedessä, kuivaa Micro USB -porttia ympäröivät alueet.

Kaikki yhteensopivat lisävarusteet, kuten akut, laturit ja Micro USB -kaapelit, eivät itsessään ole vesi- ja pölytiiviitä.

Takuu ei kata vaurioita ja vikoja, jotka johtuvat lisävarusteen SmartBand Talk väärinkäytöstä tai virhekäytöstä (mukaan lukien käyttö ympäristöissä, joissa asianmukaiset IP-luokitusrajoitukset ylittyvät). Jos sinulla on lisäkysymyksiä lisävarusteen käytöstä, pyydä apua asiakaspalvelusta. Lisätietoja vesitiiviydestä on artikkelissa, jossa käsitellään vesi- ja pölysuojausta.

IP (Ingress Protection) -luokitus

SmartBand Talk -laitteella on IP-luokitus, mikä tarkoittaa sitä, että se on läpäissyt sertifioidut testit, joissa mitattiin sen pöly- ja vesitiiviys. Kaksinumeroisen IP-luokituksen ensimmäinen numero tarkoittaa suojaustasoa kiinteitä kappaleita, mukaan lukien pölyä, vastaan. Toinen numero ilmoittaa, miten vedenpitävä laite on.

Kiinteiden kappaleiden ja pölyn kestävyys Vesitiiviys
    IP0X. Ei erityisesti suojaa IPX0. Ei erityisesti suojaa
    IP1X. Suojaa kiinteiltä kappaleilta, joiden halkaisija on yli 50 mm IPX1. Suojaa vesipisaroilta
    IP2X. Suojaa kiinteiltä kappaleilta, joiden halkaisija on yli 12,5 mm IPX2. Suojaa vesipisaroilta kallistettuna enintään 15 astetta normaaliasennosta
    IP3X. Suojaa kiinteiltä kappaleilta, joiden halkaisija on yli 2,5 mm IPX3. Suojaa vesisuihkeelta
    IP4X. Suojaa kiinteiltä kappaleilta, joiden halkaisija on yli 1 mm IPX4. Suojaa vesiroiskeilta
    IP5X. Suojattu pölyltä; rajoitettu läpäisy (ei haitallisia kertymiä) IPX5. Suojattu vesisuihkeelta vähintään 3 minuuttia
    IP6X. Pölytiivis IPX6. Suojattu kovalta vesisuihkeelta vähintään 3 minuuttia
      IPX7. Suojattu upotuksen vaikutuksilta jopa 1 metriin asti 30 minuutin ajan
      IPX8. Suojattu jatkuvan upotuksen vaikutuksilta yli 1 metrin syvyyksissä. Laitevalmistaja määrittää tarkat ehdot laitekohtaisesti.