Käyttäminen: SmartBand Talk -sovellus

Voit tarkastella ja muuttaa SmartBand Talk-asetuksia Android™-laitteen SmartBand Talk -sovellus -sovelluksessa.

Scr sony eugene host app

1 Ota älykkäät herätykset käyttöön tai poista ne käytöstä ja lisää, muokkaa tai poista niitä.
    2 Ota ilmoitustoiminto käyttöön tai poista se käytöstä.
    Valitse, mitkä ilmoitukset välitetään SmartBand Talk-laitteeseesi.
    3 Valitse, haluatko käsitellä saapuvat puhelut SmartBand Talk-laitteella.
    4 Ota Älä häiritse -toiminto käyttöön tai poista se käytöstä tai muuta aikaväliä.
    5 Ota STAMINA-tila käyttöön tai poista se käytöstä.
    6 Ota Xperia™-puhelimen hälytysilmoitukset käyttöön.
    7 Valitse, lähetetäänkö sinulle ilmoitus, kun siirryt kauas laitteestasi.
    8 Määritä tekstin suunta.
    9 Valitse näytön taustaväri.
    10 Valitse unen seurannan tyyppi.
    11 Synkronoi SmartBand Talk Google Fit -sovelluksen kanssa.
    12 Avaa Android™-äänisyötön asetukset ja muuta kieli ja muut asetukset.

Tip

Voit napauttaa tai vetää asianmukaista liukusäädintä sen mukaan, haluatko ilmoituksia ja saapuvia puheluja tai haluatko aktivoida Älä häiritse -toiminnon ja muita toimintoja. Voit myös napauttaa kunkin toiminnon nimeä, jos haluat lisätietoja siihen liittyvien asetusten säätämisestä.