Näytön ymmärtäminen

SmartBand Talk-laitteessasi on E Ink® -näyttö, joka toistaa tavallisen paperille tulostetun musteen ulkoasun elektronisen musteteknologian avulla. E Ink® -näytössä ei käytetä taustavaloa. Ympäristön valoa sen sijaan heijastetaan näytön pinnasta, mikä tekee näytön lukemisesta mukavaa. Kuva E Ink® -näytössä säilyy, vaikka näytön virta katkaistaisiin. Huomaa myös, että näytössä näkyvän sisällön vaihtumiseen liittyy lyhyt siirtymäaika. Tämä on normaali E Ink® -näytön ominaisuus.