Nukkumistietojen kirjaaminen SmartBand Talk -laitteen avulla

SmartBand Talk -laitteesi voi kirjata nukkumiesi tuntien määrän, kevyen ja syvän unen tilan ja hereilläoloajan nukkumisjaksojesi aikana. Tämä auttaa sinua ymmärtämään unesi laatua. SmartBand Talk -laitteesi seuraamat tiedot kirjataan Lifelog-sovellukseen.

Nukkumistietojen tarkasteleminen

• Napauta Lifelog-sovelluksen Toiminnat-koontinäkymässä Nukkuminen.