SmartBand Talk -kellotaulun valitseminen

Voit valita useista erilaisista SmartBand Talk -kellotauluista ja mukauttaa niitä. Voit valita, millaisia tietoja näytetään kussakin kellotaulussa. Voit valita esimerkiksi päivämäärän, lämpötilan tai sään. Lisäksi voit valita kellotaulun taustakuvan SmartBand Talk -laitteeseen liitetyn Android™-laitteen albumista.

SmartBand Talk -kellotaulun valitseminen

1. Etsi SmartBand Talk > OMAT SOVELLUKSET -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
    2. Napauta Valitse kellotaulu ja valitse sitten kellotaulu.
    3. Jos haluat vaihtaa kellotaulun näyttötavan, napauta Icn sony app settings ja valitse vaihtoehto.

Kellotaulun kuvan valitseminen

1. Etsi SmartBand Talk > OMAT SOVELLUKSET -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
    2. Napauta Valitse kellotaulu > Mukautettu kuva > Icn sony app settings.
    3. Napauta VALITSE KUVA ja valitse sitten kuva.
    4. Rajaa kuva säätämällä alustan asentoa ja kokoa ja napauta sitten Rajaa.

Note

SmartBand Talk -sovellus käyttää kuvien rajaamiseen Android™-laitteen oletuskuvanvalitsinta, joten kuvan muokkaus- ja valintaliittymä saattaa olla erilainen eri laitteissa.