Puheluiden hallinta

SmartBand Talk ilmoittaa saapuvasta puhelusta värisemällä jatkuvasti. Voit vastata puheluun Android™-laitteessasi tai vastata puheluun ja hallita sitä suoraan SmartBand Talk -laitteessasi puhumalla laitteen mikrofoniin. Voit myös hylätä saapuvan puhelun ja katkaista meneillään olevan puhelun SmartBand Talk -laitteellasi. Jotta voit hallita puheluja ja vastaanottaa ilmoituksia suoraan SmartBand Talk -laitteellasi, sinun on ensin otettava käyttöön tarvittavat asetukset sovelluksessa SmartBand Talk -sovellus.

SmartBand Talk -laitteen asettaminen vastaanottamaan saapuvat puhelut

1. Etsi SmartBand Talk > ASETUKSET -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
    2. Vedä kohdan Saapuvat puhelut liukusäädintä oikealle.

Saapuvaan puheluun vastaaminen SmartBand Talk -laitteen avulla

1. Kun puhelu saapuu, paina toimintonäppäintä lyhyesti. Soittajan ääni kuuluu SmartBand Talk -laitteen kaiuttimista.
    2. Puhu soittajalle pitämällä lisälaitetta enintään 20 cm:n päässä suustasi ja puhumalla mikrofoniin.

Tip

Jos haluat vastata saapuvaan puheluun puhelimesi avulla, voit valita vaihtoehdon meneillään olevan puhelun näytössä Android™-laitteessasi, jolloin puhelu siirtyy laitteeseen, jonka valitsit puhelun vastaanottavaksi laitteeksi.

Saapuvan puhelun hylkääminen SmartBand Talk -laitteen avulla

• Paina toimintonäppäintä pitkään.

Saapuvan puhelun mykistäminen SmartBand Talk -laitteen avulla

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas pitkään.

Meneillään olevan puhelun katkaiseminen SmartBand Talk -laitteen avulla

• Paina toimintonäppäintä lyhyesti.

Meneillään olevan puhelun mykistäminen tai mykistyksen poistaminen SmartBand Talk -laitteen avulla

• Paina meneillään olevan puhelun aikana toimintonäppäintä pitkään.