Google Fit

Google Fit on Googlen kehittämä terveydenseuranta-alusta. Kun SmartBand Talk ja Google Fit synkronoidaan, voit integroida liikkumistasi koskevia tietoja vaivattomasti eri lähteistä ja hahmottaa kehitystäsi kätevästi.

Kun aktivoit Google Fitin SmartBand Talk -laitteessa, SmartBand Talk -laitteen kirjaamia tietoja voi tarkastella Google Fit -sovelluksessa, jonka voi ladata Google Play™ -kaupasta.

Note

SmartBand Talk on optimoitu Lifelog-sovellukselle, joten liikkumista koskevia tietoja voi tarkastella molemmista liittymistä. Google Fit -sovelluksessa näytettävät tiedot saattavat kuitenkin poiketa SmartBand Talk -laitteen ja Lifelog-sovelluksen tiedoista erilaisesta ohjelmoinnista ja eri synkronointiväleistä johtuen. Kannattaa käyttää itsellesi parhaiten sopivaa sovellusta.

SmartBand Talk -laitteen synkronointi Google Fit -sovelluksen kanssa

1. Etsi Android™-laitteen pääsovellusnäytöstä SmartBand Talk > ASETUKSET > Google Fit ja napauta vaihtoehtoa.
    2. Vedä kohdan Yhdistä Google Fit -palveluun liukusäädintä oikealle.