SmartBand Talk-laitteen lataaminen

Ennen kuin käytät SmartBand Talk-laitettasi ensimmäisen kerran, sinun on ladattava sitä noin 30 minuuttia. Sony-laturit ovat suositeltavia.

Jos SmartBand Talk-laitetta ei käytetä lataamisen aikana, sen lataaminen täyteen kestää käytettävän laturin tyypin mukaan 45–70 minuuttia.

SmartBand Talk-laitteen lataaminen

Ill sony eugene charging
    1. Kytke USB-kaapelin toinen pää laturiin tai tietokoneen USB-porttiin.
    2. Kytke kaapelin toinen pää SmartBand Talk-laitteesi Micro USB -porttiin.

Note

Jos lataat laitteen ensimmäistä kertaa, lataa sitä vähintään 30 minuuttia.

SmartBand Talk -laitteen akun varauksen tarkistaminen

• Etsi SmartBand Talk > TILA -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.

Ilmoitus akun vähäisestä varauksesta

Kun SmartBand Talk-laitteesi on kytketty päälle ja akun varauksesta on jäljellä alle 15 %, laite värähtää kerran lyhyesti ja näyttöön tulee akun vähäisestä varauksesta kertova varoitusilmoitus. Varoitus toistetaan, kun akun varaus laskee 10 prosenttiin ja 5 prosenttiin. Icn sony eugene out of power jää näkyviin pysyvästi SmartBand Talk-laitteeseesi, kun akun varaus loppuu, jolloin se on ladattava.

Akun varauksen vähenemisilmoituksen poistaminen näytöstä

• Paina toimintonäppäintä lyhyesti.