SmartBandin yhteyden muodostaminen uudelleen

Jos yhteys katkeaa esimerkiksi silloin, kun yhdistetty Android™-laite jää kuuluvuusalueen ulkopuolelle, SmartBand yrittää useita kertoja muodostaa yhteyden uudelleen. Jos yhteyttä ei voida muodostaa tietyn ajan kuluessa, SmartBand lopettaa yrittämisen. Kun näin käy, voit yrittää yhteyden muodostamista uudelleen painamalla virtanäppäintä. Voit myös yhdistää laitteet NFC-toiminnon avulla.

Yhteyden muodostamisyritysten pakottaminen uudelleenkäynnistettäessä

• Paina virtanäppäintä lyhyesti.

SmartBandin yhdistäminen uudelleen NFC:n avulla

1. Android™-laite: Varmista, että NFC-toiminto on käytössä ja että näyttö on päällä ja lukitsematta.
    2. Aseta Android™-laite SmartBandin päälle siten, että laitteiden NFC-tunnistusalueet koskevat toisiaan. Icn sony ellis connected näkyy lyhyesti tilarivillä ja pysyvästi ilmoituspaneelissa, kun yhteys SmartBandiin on käytössä.

Tip

Ilmoituspaneeli, SmartBand-sovellus ja Lifelog-sovellus voidaan avata nopeasti vetämällä tilariviä alas.