account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Saapuvien puheluiden ilmoitukset

    SmartBand ilmoittaa saapuvasta puhelusta värisemällä jatkuvasti.

    Saapuvien puhelujen ilmoitustoiminnon ottaminen käyttöön

    1. Kun Aloitusnäyttö on näkyvissä Android™-laitteessasi, napauta Icn sony home apptray normal, etsi sitten Smart Connect -vaihtoehto ja napauta sitä.
    2. Napauta Laitteet > SmartBand > SmartBand.
    3. Valitse Saapuva puhelu -valintaruutu.

    Saapuvan puhelun mykistäminen

    • Paina SmartBandin virtanäppäintä lyhyesti.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero