Johdanto

SmartBand on tarkoitettu käytettäväksi hallitsevan kätesi ranteessa. Kun yhdistät sen Android™-laitteeseesi, se tallentaa tiedot päivittäisistä toimistasi. Android™-laitteen Lifelog-sovelluksella voit synkronoida tiedot SmartBandin kanssa ja tarkistaa esimerkiksi sen, miten monta askelta olet ottanut ja miten olet nukkunut. SmartBandissa on lisäksi värinätoiminto, joka ilmoittaa sinulle hälytyksistä sekä saapuvista viesteistä ja puheluista. SmartBandin avulla voit jopa hallita mediasisällön toistamista Android™-laitteessasi.

Vaikka SmartBandia ei olisi yhdistetty Android™-laitteeseesi, se kerää silti tietoja ottamiesi askelten määrästä, kävelemisestäsi, juoksemisestasi ja nukkumisestasi sekä Life Bookmark -kirjanmerkkejä. SmartBand voit tallentaa nämä tiedot jopa kahden viikon ajalta.

Note

Jos haluat käyttää SmartBandia Android™-laitteesi kanssa, varmista, että Android™-laitteesi ohjelmistoversio on Android™ 4.4 tai tätä uudempi ja että Android™-laitteesi tukee Bluetooth® 4.0 Low Energy -standardia. Muista myös, että tietojen synkronoiminen SmartBand ja Android™-laitteen välillä edellyttää Internet-yhteyttä.