Automaattinen hämärätila

Voit määrittää SmartBandin siirtymään automaattisesti päivätilasta hämärätilaan valittuna ajankohtana ja valituksi ajaksi. Automaattinen hämärätila otetaan käyttöön vain, jos SmartBand ei havaitse mitään liikettä valmiiksi määritettynä käyttöajankohtana. Jos tällöin olet yhä liikkeellä, se odottaa, kunnes lakkaat liikkumasta. Aamulla päivätila voidaan ottaa käyttöön jopa tunnin ennen hämärätilan määritettyä päättymisaikaa, jos liikettä havaitaan. Jos määritetty ajankohta saavutetaan liikettä havaitsematta, SmartBand pysyy hämärätilassa ja siirtyy päivätilaan vasta, kun liikettä havaitaan.

Automaattisen hämärätilatoiminnon ottaminen käyttöön

1. Kun Aloitusnäyttö on näkyvissä Android™-laitteessasi, napauta Icn sony home apptray normal, etsi sitten Smart Connect -vaihtoehto ja napauta sitä.
    2. Napauta Laitteet > SmartBand > SmartBand.
    3. Vedä kohdan Automaattinen hämärätila liukusäädintä oikealle.

Automaattisen hämärätilan aikavälin asettaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on näkyvissä Android™-laitteessasi, napauta Icn sony home apptray normal, etsi sitten Smart Connect -vaihtoehto ja napauta sitä.
    2. Napauta Laitteet > SmartBand > SmartBand.
    3. Napauta Automaattinen hämärätila.
    4. Säädä aikavälin asetuksia ja napauta sitten Määritä.
    5. Napauta Valmis.