Näytön himmentäminen ja herättäminen

Kun Tyylikäs kansi-ikkuna on käytössä eikä sitä ole käytetty tiettyyn aikaan, ikkunanäyttö himmenee automaattisesti. Voit himmentää ikkunanäytön myös manuaalisesti ja herättää sen milloin tahansa.

Ikkunanäytön herättäminen

1. Varmista Xperia™-älypuhelimessa, että napautusherätystila on käytössä. Voit ottaa sen käyttöön napauttamalla Asetukset > Näyttö ja vetämällä kohdan Herätä napauttamalla vieressä olevaa liukusäädintä oikealle.
    2. Kaksoisnapauta ikkunanäyttöä ja paina virtanäppäintä lyhyesti.

Ikkunanäytön himmentäminen manuaalisesti

• Paina virtanäppäintä lyhyesti.